Log in

Nieuws

OSiS + VERWELKOMT EEN NIEUW LICHTGEWICHT HAARSPRAY IN DE PORTEFEUILLE

  • Categorie: Nieuws

Dit is OSiS + lichtste en droogste haarlak, die een zeer lichte en werkbare versteviging combineert met hittebescherming tot
230 ° C. OSiS + Keep It Light is geïnspireerd door stylinggeheimen achter de schermen, waar het aanbrengen van een haarlak voordat je verwarmde stylingtools gebruikt hun effect vergroot. Deze techniek is niet langer alleen voorbehouden aan sessie-stylisten. Met de extra behoefte aan lichtere stylingoplossingen, is een formule met meerdere voordelen het antwoord, zowel in de salon als thuis.

 

Osis + keep it light

 

Ontwikkeld met Compressed Technology, bereikt de sterk geconcentreerde * formule van de haarlak het gewenste resultaat met ongeveer de helft van de hoeveelheid actieve formule en drijfgas per gebruik **. Het verbetert ook de duurzaamheid door de verpakking te verminderen, wat afval en minder uitstoot tijdens transport betekent.

DE BLONDE VAN VANDAAG IS NOG NOOIT ZO DIVERS GEWEEST

  • Categorie: Nieuws

Er is voor iedereen een blondine, ongeacht huidskleur, haartype, haarkleur of geslacht. Daarom creëerde Schwarzkopf Professional BLONDME - het enige kleur- en verzorgingsmerk dat echt toegewijd is aan blondines.

1. BlondeMe Group v6 SP CMYK Fond HR a

 

De nieuwe BLONDME Care-lijn omvat sterkere neutralisatie dan ooit tevoren, speciale zuivering om blond haar op te fleuren, 3D Bonding Technology en hero-afwerkingsproducten voor alle haartypes - van fijn tot normaal en normaal tot dik haar.

 BM21 Shelf Stopper comp 0920 HR a

 

Log in or Sign up